shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН


Прочетете внимателно условията за ползване на електронният магазин. Ако решите да го ползвате, това означава, че сте съгласни с тях.
Това е електронният магазин "КУРИЕРСКИ ПЛИКОВЕ" Фирмата има правото по всяко време да променя съдържанието му и начина на достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на закона в страната.
Този електронен магазин може да съдържа препратки (линкове) към други сайтове. "КУРИЕРСКИ ПЛИКОВЕ" не носи отговорност за тяхното съдържание.
Моля, използвайте електронният магазин само за коректни действия.
Системата е лесна за ползване:

1. Изберете стока и отбележете желаният размер и количество от посочените на сайта възможности и я сложете в количката.

2. Регистрирайте заявка наличието на gsm № е задължително.

3. Изчакайте наш оператор - да Ви се обади до 48 ч. по телефона за да потвърдите адреса за доставка.

4. Получете стоката на посочения адрес до 3 работни дни за град София и до 6 работни дни за Страната.
Доставката за София се извършва с фирмен транспорт и е безплатна! Доставки извън Гр. София са за сметка на получателя.Работим с Еконт, ако имате предпочитания към друга куриерска фирма, моля отбележете го в полето в формуляра за поръчка. Ако не ви хареса изпратената стока, можете незабавно да я върнете, като транспортните разходи са за сметка на клиента!

5. Заплатете на куриера стойността на пратката и получете документ за плащане.

6. За всички останали въпроси, свързани с размери, модели и т.н. ни пишете на info@kurierski-plikove.com

7. Срокът на гаранцията започва да тече от датата на закупуване.Уважаеми клиенти, гаранционният срок на закупените от Вас стоки е 30 дни от датата на покупката, съгласно ал. 20/3/ от ЗЗППТ и БДС-515-88, определен от производителя. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Рекламацията се урежда от производителя чрез продавача, като срокът за поправката е 30 дни от датата на предявяване на рекламацията, респективно от завеждане в регистъра/href/ за предявените рекламации. В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Потребителят има право да предяви рекламация независимо от предоставената търговска гаранция, съгласно Закона за защита на потребителите.
Рекламации не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са вследствие на неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено.

8. Плащането се извършва чрез наложен платеж,
за цената на стоката и доставката "Еконт" ще ви издадат официален платежен документ. И с Пощенски паричен превод към СПИДИ.

9. Ако избраната от вас стока е изчерпана,ще се свържем с вас за да уточним срока на доставка.
За информация, нередности и рекламации – info@kurierski-plikove.com или на телефон: 0886 299 365 / 0887 206 574


login